Poliția Rutieră Alba nu iartă nimic! 36 de permise reținute și amenzi de aproape 40.000 de lei aplicate într-o singură zi

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au continuat seria acţiunilor menite să crească siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Vizaţi au fost, de această dată, şoferii ca nu respectă regulile privind depăşirea. Într-o singură zi, pentru depășire neregulamentară, au fost suspendate 32 de permise de conducere.

 

ELIT

trafic-blocat-intre-mogosoaia-si-chitila-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-18451955Potrivit IPJ Alba, “miercuri, 13 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba, a organizat pe raza întregului judeţ o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor legale privind depăşirea.

 

Mihail David - 2020

S-a acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile identificate cu risc de producere a accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare, iar poliţiştii au depistat şi sancţionat contravenţional, 32 de şoferi care s-au angajat în astfel de depăşiri.

 

Alţi 166 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

În total, au fost reţinute 36 de permise de conducere, din care 32 pentru depăşire neregulamentară, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier.

 

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost de 39.690 lei.” (BP)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eutuelea 14 ianuarie 2016 at 21:09

Mda!!!motiv de lauda…..cand o fi sa platiti factura la blestemele si injurile ce le luati zilnic urmatori urmasi ai urmasilor urmasilor ……lor no sa mai scape de laudele voastre cat de eficienti in a JUPUI oameni ati fost!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...