Rămâi conectat

Ştirea zilei

Poliția locală, ironizată de un fost șef din Poliția Cluj: E jenant să îi vezi cu haine de polițiști. Să scrie pe ei „PARKING”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Enervat de faptul că polițiștii locali amendează cetățeanii care au parcat neregulamentar în uniforme de polițist, Sorin Rus, fostul șef al Serviciului Poliției Rutiere Cluj, a răbufnit.

Rus este de părere că pe polițiștii locali ar trebui să scrie „Parking”, nu „Poliție”.

„Trebuie să fie mai multă poliție națională în stradă. Nu poliție locală. Este jenant să vezi un polițist local că pune citații îmbrăcat (ca un polițist), cu pistol, baston și căciulă, celor care au parcat neregulamentar. În Italia sunt cei care răspund de parcometre, care fac asta. Nu poți să scrii Poliție pe așa ceva!

Am avut o discuție cu unul și i-am spus de o speță și a zis că trebuie să cheme pe altcineva. Și au chemat pe altcineva de la Poliția Rutieră.

În anii 2004 eram pentru Poliție locală normală. Așa cum e în Italia, Germania etc. Să fie Poliție locală, polițiști, ca și cei de la MAI. Eu cred că acum se cheltuie resurse inutile. Dacă asta e politica administrației locale, așa să fie, dar e inacceptabil să apelezi la un polițist local și el să spună că nu știe, să cheme pe alții… Păi să nu scrie Poliție pe ei? Dacă e așa, să scrie Parking”, a spus Sorin Rus, la Napoca Live, conform stiridecluj.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea