Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Poliția din Alba în alertă! O nouă evadare din Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți după-amiază, Buzgar Marcel Nicolae din  Câmpeni, deținut încarceat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, a evadat. Gestul tânărului este inexplicabil, în condițiile în care acesta ar fi obținut eliberarea peste doar două luni.

evadat Buzgar MarcelBărbatul în vârstă de 28 de ani își ispășea pedeapsa de un an de închisoare în regim deschis și a fugit, în jurul orei 15:20, în timp ce se afla la punctul de lucru din Teiuș. Acesta presat muncă necalificată la un șantier.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Polițiștii din Alba și județele limitrofe se află în alertă maximă. Au fost instituite filtre stradale, sute de polițiști și jandarmi aflându-se în căutarea evadatului.

Fugarul are 1,69 de centimetri înălţime, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui şi păr negru. Cei care pot furniza orice fel de informație cu privire la acest caz sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Conducerea penitenciarului a dispus de urgență demararea unei anchete care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În 2010, un alt deținut de la Penitenciarul Aiud a evadat in timp ce lucra alături de mai mulți colegi de-ai săi la reabilitarea Cetății Alba Carolina. Fugarul, condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru omor, a fost însă capturat de oamenii legii la circa 2 ore de la momentul evadării.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea