Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Polaris M Holding a intervenit prompt și eficient în Alba Iulia la primele ninsori din această iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce mult așteptată iarna a sosit cu greu și la Alba Iulia pentru a bucura copiii și a ne aduce aminte de copilărie celor care astăzi suntem conducători auto, nici nu au îndrăznit bine să cadă primii fulgi de nea peste oraș și firma de salubritate SC Polaris M. Holding împreună cu reprezentanții primăriei și ai Poliției rutiere au început să ia cu asalt străzile.

deszapezire Alba Iulia01

Este cea de a doua încercare a iernii de a cotropii Alba Iulia, dar nu a reușit deși unii au fost bucuroși că zăpadă nu ne ocolește și ne oferă puțin din bucuria iernii, alții au trebuit să stea de veghe pentru a surprinde cu greu câteva imagini în care se poate vedea cum arata iarna.

În municipiul Alba Iulia firma de salubritate care se ocupa și cu deszăpezitul și combaterea poleiului a intervenit prompt încă din primele momente în care acest lucru a trebuit făcut. Pe graficul de ”deszăpezire și combatere polei” al Municipiului Alba Iulia figurează 138 de străzi pe care se intervine cu prioritate, iar cei care știu și vor să vadă acest lucru îi informăm că acestea au fost scoase de sub zăpadă în mai puțin de o oră, repetându-se operațiunea de câte ori este nevoie.

Nu este un secret, așa cum cred unii, că nu se poate ajunge deodată, pe toate cele 138 de străzi și, de altfel, nici faptul ca sunt străzi care nu sunt cuprinse pe acest grafic, însă la apel telefonic s-a intervenit și pe acestea.

Pe aceasta cale firma Polarois M Holding mulțumește cetățenilor care au apreciat operativitatea firmei cât și celor care au înțeles că s-a ajuns cu puțina întârziere însă nu au fost uitați.

Polaris anunța toți locuitorii Municipiului Alba Iulia că le sta la dispoziție la nr. de tel 0372030606 pentru sesizări și totodată îi asigură că Alba Iulia nu va fi îngropată în nămeți așa cum spera unii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea