Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL vrea alegeri anticipate după ce Dan Șova a fost ”miruit” de senatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a spus că PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou parlament, în contextul votului de miercuri din Senat în cazul lui Dan Șova.

alina gorghiu„Ceea ce s-a întâmplat, astăzi, este o sfidare a românilor, a justiției, a statului de drept. Astăzi, PSD și Victor Ponta au orchestrat, în dispreț total față de cetățenii României, o piesă nouă, de natură procedurală, cu aceeași intenție: blocarea justiției. E încă o lecție prin care Victor Ponta ne arată că nu vom fi niciodată, nici noi, nici românii, egalii PSD”, afirmă Gorghiu, într-o declarație de presă remisă, miercuri, AGERPRES.

Ea punctează că singura diferență între votul în cazul lui Dan Șova și al lui Darius Vâlcov este că cel din urmă a ales o cale demnă.

„Prin votul senatorilor PSD, Victor Ponta aruncă în aer credibilitatea unei țări întregi, pentru a nu pierde puterea, Palatul Victoria. Votul de astăzi confirmă ceea ce spunem de vreme îndelungată: PSD este umbrela corupției, iar Victor Ponta mânerul de care se agață toți cei care au probleme cu legea. Aceasta este integritatea PSD: mimează, în interior, un statut drept, dar rămân aceiași adversari ai statului de drept”, spune Gorghiu.

Copreședintele liberalilor arată că, pentru a exista egalitate în fața justiției între politicieni și cetățeni, singura soluție este judecata românilor, în cadrul alegerilor anticipate.

„PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou Parlament, cu o nouă legitimitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014”, arată Gorghiu, potrivit Agerpres.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea