PNL și UNPR, negocieri pentru alegerile din toamnă. Liberalii au propus fuziunea prin absorbție

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Liderii UNPR și PNL negociaza zilele acestea pe marginea unei aliante in vederea alegerilor din toamna, iar in cadrul discutiilor liberalii au propus partidului condus in trecut de Gabriel Oprea o fuziune prin absorbtie a UNPR, potrivit unor surse politice, citate de Hotnews.ro. 

Intrebat marti seara cum merg aceste negocieri, copresedintele Vasile Blaga a raspuns: „Veti afla la momentul potrivit”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Surse din UNPR au declarat pentru HotNews.ro ca este posibil ca maine (miercuri) sa se transeze lucrurile, insa cei din UNPR ar prefera o alianta si nu fuziunea prin absorbtie. Potrivit acelorasi surse, se vehiculeaza si organizarea unui congres in aceasta vara, pentru fuziune.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe de alta parte, o astfel de fuziune ar presupune, potrivit unor surse, ca cei care provin din partidul condus de Valeriu Steriu sa respecte criteriile de integritate ale PNL, ceea ce ar insemna excluderea lui Gabriel Oprea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

HH 22 iunie 2016 at 23:48

CARE PNL ?! „ACEL PNL” NU MAI EXISTA, CEL DE ACUM ESTE MARELE PD-L, IAR CU UNPR PD-L A MAI COLABORAT FOARTE FRUCTUOS, DOAR ASA AU FOST POSIBILE GUVERNELE LUI BASESCU !!!

IROD 23 iunie 2016 at 16:30

Neapărat să-l ia şi pe Anghel Iordănescu barem un viţălpreşedinte că doar a făcut treabă bună la euro. În rest eu l-am detestat de când el cu gaşca lui Oprea urmăreau „interesul naţional „susţinând pe mizeria de la cotroceni din perioada respectivă.

Comentariile sunt oprite