Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PNL Alba va susține candidatura lui Gheorghe Damian la Primăria Ciugud. Ion Dumitrel: ”Pentru mine și pentru PNL Alba este o dovadă de normalitate politică”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel: PNL Alba respectă performanţa administrativă de la Ciugud şi a decis să nu aibă un candidat propriu la primăria comunei

Politica trebuie să însemne respect şi corectitudine, iar performanţele administrative ale unei administraţii trebuie recunoscute. Performanţa administrativă a domnului primar Gheorghe Damian, proiectele propuse şi colaborarea excelentă între Primăria Ciugud şi Consiliul Judeţean Alba conduc la o decizie în interesul cetăţenilor comunei: la alegerile locale din acest an, PNL Alba va respecta performanţa administrativă din Ciugud, nu va avea un candidat propriu la funcţia de primar al comunei şi va susţine candidatura actualului edil independent Gheorghe Damian.

Pentru mine şi pentru PNL Alba nu este o încercare de a ne alătura imaginea de cea a primarului Gheorghe Damian sau de a câştiga capital electoral, ci o dovadă de maturitate şi de normalitate politică. Domnia sa spune mereu despre Ciugud că este doar normalitatea care trebuie să existe în satul românesc, iar eu nu pot decât să apreciez această normalitate şi să o respect din calitatea pe care o am ca om politic şi om de administraţie. Normalitatea aceasta administrativă se regăseşte în foarte multe comunităţi din judeţul Alba şi, indiferent de culoarea politică pe care o avem, trebuie să o respectăm.

De asemenea am respectat şi vom respecta hotărârea domnului primar, anunţată public după excluderea din PSD, de  a rămâne independent politic, astfel încât nu i-am lansat invitaţia de a ni se alătura.

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, am colaborat cu domnul Damian în proiecte de dezvoltare a comunei şi când era membru PSD, dar şi acum când este independent. Pentru mine şi pentru colegii mei importante sunt proiectele pe care le propune un primar şi interesul pe care acesta îl are pentru comunitatea sa.

Pe de alta parte, dezvoltarea comunei Ciugud şi prosperitatea cetăţenilor acesteia au implicaţii majore şi în dezvoltarea municipiului Alba Iulia şi în bunăstarea albaiulienilor.

Domnul primar Gheorghe Damian şi toţi primarii din judeţul Alba ştiu că vor găsi în mine şi în echipa Consiliului Judeţean parteneri pentru orice proiect de dezvoltare a comunităţilor pe care le conduc. Pentru mine, politica reală înseamnă performanţa administrativă pentru proiecte privind interesul cetăţeanului şi dezvoltarea localităţilor din judeţul Alba.

 Ion Dumitrel,

Preşedintele executiv al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea