PNL Alba si-a stabilit echipa de campanie electorală

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Organizația județeană Alba a Partidului Național Liberal și-a stabilit ieri, 14 aprilie, în cadrul ședinței Comitetului Județean Executiv,  echipa ce va coordona, la nivel județean, campania electorală pentru alegerile locale din luna iunie.

Echipa de coordonare a campaniei electorale a PNL Alba este formată din 8 persoane și îl are ca șef de campanie pe secretarul general al PNL Alba, Marius Hațegan. Mircea Hava, președintele PNL Alba, este responsabilul politic al campaniei, iar prim-vicepreședintele Ion Dumitrel este responsabil de monitorizarea campaniei.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Departamentul electoral va fi coordonat de secretarul general adjunct al PNL Alba – Marius Filimon, Departamentul comunicare va fi coordonat de vicepreședintele Dan Simedru, deputat PNL de Alba, coordonarea Departamentului Financiar-Contabil va fi asigurată de Ramona Ghibu, secretar economic al PNL Alba, iar Departamentul Contracte va fi coordonat de trezorierul organizației PNL Alba – Simone Albani.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Tot ieri a fost stabilit și mandatarul financiar al camapaniei electorale a PNL Alba, doamna expert contabil Gabriela Cozaciuc.

Biroul de Presă al PNL Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

M.C. 15 aprilie 2016 at 13:41

Unde e Florin Roman in toata schema asta?

Horea 15 aprilie 2016 at 14:57

@MC

E „prins” cu probleme pe la capitala.

Horea 15 aprilie 2016 at 15:30

???

pilu 15 aprilie 2016 at 19:33

Dupa miscarile vazute pe la Parc cred ca acolo au pitrocit asazisa echipa. Ori cu ea ori fara ea rezultatele sunt cam aceleasi. S-a bifat o activitate ”spumoasa”.

babadochia 22 aprilie 2016 at 1:38

A reusit Hava si compania sa confiste cu totul vechiul PNL ! Si pe liste au ajuns niste personaje de slab caracter, fara experienta, fara nici o vocatie nici pentru administratie publica nici pentru politica iar vechii liberali care nu s-au restras stau in asteptare cu lacrimi in ochi si privesc un partid care moare sufocat de aceeasi clica care a confiscat si Revolutia ! Cred ca Alba are cel mai slab Consiliu Local si Consiliu Judetean de la Revolutie incoace! Probabil ca votul de anul acesta va fi si un vot de blam pentru multi dintre candidati !

Comentariile sunt oprite