Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba cere autorităților să vegheze la respectarea deciziei BEC – ”Materialele care conțin furtul PSD trebuie să fie înlăturate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

comunicat pnlAfișele pe care scrie „USL trăiește” vor trebui înlăturate, a decis Biroul Electoral Central (BEC), ca urmare a unor sesizări depuse de Partidul Național Liberal în mai multe județe, inclusiv în județul Alba. PNL Alba prin Departamentul Juridic condus de domnul avocat Cornel Berindei a depus o contestație la BEC în data de 11 mai 2014, contestația fiind admisă.

Decizia BEC dovedește faptul că demersul PSD este imoral și ilegal. Decizia BEC nr. 66 D din data de 11 mai 2014 este una definitivă, nu mai există nicio cale de atac și se impune aplicarea acesteia în mod direct și necondiționat.

Și în țară PNL a contestat la birourile electorale județene și la Biroul Electoral Central faptul ca alianța electorală PSD-UNPR-PC folosește sintagma „USL trăiește” în campania pentru euro-parlamentare, pe afișe și materiale electorale. Tentativa grosolană a PSD de a înșela electoratul cu iluzia ca USL continuă să existe, a eșuat lamentabil. Reamintim că Uniunea Social Liberală s-a rupt în momentul în care PSD a scos PNL de la guvernare.

Facem un apel catre toate autoritățile locale, către Poliție și Jandarmerie să vegheze la aplicarea de urgență a hotărârilor Biroului Electoral Central, astfel încât toate materialele care conțin furtul PSD, sub formulele „USL trăiește!” și „Continuăm USL!”, să fie îndepărtate.

Partidul Național Liberal a acționat permanent de partea legii, în vreme ce Victor Ponta și PSD au ales metode nu doar imorale, dar și ilegale. Aceasta este una dintre diferențele majore între PNL (un partid care respectă democrația și justiția din România) și PSD (un partid care, prin acțiunile sale, întoarce România în perioade în care Partidul-Stat se plasa deasupra legii).

Suntem convinși că, în 25 mai, cetățenii vor sancționa la urne alianța electorală PSD – UNPR – PC și vor da un vot pentru consolidarea democrației, pentru întărirea instituțiilor statului de drept și pentru a înlatura pericolul ca țara să devină subjugată puterii roșii.

Biroul de presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea