Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Aiud: Să gândești sau să decizi liber nu este o opțiune pentru consilierii PSD Aiud?

Ziarul Unirea

Publicat

în

În mod inexplicabil, ieri, 24 aprilie 2019, Liviu Rusu le-a interzis consilierilor PSD din Consiliul Local Aiud să voteze secret unele proiecte cuprinse pe ordinea de zi.

Într-o situație mai mult decât jenantă, după doar 9 proiecte de hotărâri din totalul de 48 propuse, consilierii PSD Aiud au fost practic forțați să părăsească definitiv sedința ordinară a lunii aprilie. Sedință pe a cărei ordine de zi urma să fie votat inclusiv bugetul municipiului Aiud pentru 2019 și multe alte proiecte importante, pentru a căror validare erau necesare două treimi din numărul total al consilierilor.

De ce i-a fost frică PSD-istului Liviu Rusu de votul secret? O întrebare legitimă care trebuie să primească un răspuns public.

Prezența la ședințele Consiliului Local este obligatorie, conform legii, iar părăsirea sălii de ședință, motivând că refuzi să votezi secret, este dovada clară a neîncrederii în propriii colegi consilieri. Este expresia dezinteresului față de comunitatea care te-a votat. Dacă nici la sedința ordinară a Consiliului Local nu vrei să dezbați și să participi, dacă nici bugetul nu te interesează, pentru ce anume ești consilier local?

Ne exprimăm regretul pentru modul în care Liviu Rusu a cenzurat exercitarea dreptului la vot al consilierilor PSD Aiud. De asemenea, ne exprimăm dezamăgirea că interesul aiudenilor a fost ultimul lucru la care s-a gândit liderul grupului PSD Aiud. În 2019, să gândești sau să decizi liber nu este o opțiune pentru consilierii PSD Aiud?

Organizația PNL Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea