Rămâi conectat

Politică Administrație

PMP Alba și-a desemnat candidații la Ciugud și Aiud. Schimbare pe ultima sută de metri la Sebeș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații PMP la Primăriile Ciugud și Aiud, Constantin Bucea și Bedelean Bogdan, s-au prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Cu aceeași ocazie, deputatul Clement Negruț a afirmat că organizația județeană a făcut o schimbare în ceea ce privește candidatul de la Sebeș.

PMP01

Omul de afaceri Viorel Coman a fost prezentat, în decembrie 2015, drept candidatul PMP pentru Primăria Sebeș și părea PMP03o persoană cu principii bine definite. Clement Negruț a spus, vineri, că potrivit unei sondări sociologice făcute de PSD, PMP se situează mai bine la Sebeș decât candidatul Viorel Coman.

Astfel, Nichita Comăniciu este candidatul desemnat pe ultima sută de metri la Sebeș.

În prezentarea sa, acesta a spus că este de profesie inginer energetician și a acuzat că Sebeșul a ajuns într-un punct mort din cauza că ”s-a construit prea puțin în prea mulți ani”, iar PMP04diferența între dezvoltarea domeniului privat – public e foarte mare.PMP02

Constantin Bucea (foto stânga)  susține că este loc de mai bine la Ciugud și vrea să continue proiectele administrației locale. El spune că vrea să pună pe primul plan interesele omului, iar în momentului de față administrația din Ciugud nu vizează acest lucru.

Candidatul PMP la Aiud este Bogdan Bedelean (foto dreapta), absolvent al Facultății de Medicină Veterinară. Acesta a arătat că a intrat în acest partid pentru ”comunitatea din Aiud”, municipiu în care va fi simplu să ai realizări deoarece ”nu s-a făcut nimic”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea