Rămâi conectat

Politică Administrație

PLR Alba a lipit peste 5.000 de afișe în județ. Tăriceanu, ”De partea ta”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Aproximativ 50 de membri și simpatizanți au lipit peste 5.000 de afișe, în mai multe localități din județul Alba: Alba Iulia, Teiuș, Aiud, Ocna Mureș, Sebeș, Blaj, Cugir, Câmpeni, Zlatna, Abrud, pentru susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Afișele electorale sunt simple: fostul premier apare zâmbitor, pe un fond albastru, fiind îmbrăcat cu un costum de culoare neagră, cămașă albă și cravată mov. Afișul conține doar numele candidatului și sloganul, ”De partea ta”.

Dacă va fi ales președinte Călin Popescu Tăriceanu promite că va face din România a 7-a putere a Uniunii Europene. Acest deziderat nu a fost ales întâmplător, România fiind al şaptelea stat ca populaţie şi suprafaţă din Uniunea Europeană, astfel că ţară noastră ar trebui să îşi propună să devină cea de-a şaptea forţă economică din Europa, crede Tăriceanu.

La alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu candidează independent, dar susținut de Partidul Liberal Reformator. Acesta se află pe poziția a 13-a pe buletinul de vot.

[nggallery id=2404]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR! Tot mai multe personalități ale vieții publice din România, dar și reprezentanți ai românilor din diaspora vin alături de AUR. În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor. Aceasta a spus că a venit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare