PLR Alba a lipit peste 5.000 de afișe în județ. Tăriceanu, ”De partea ta”

Aproximativ 50 de membri și simpatizanți au lipit peste 5.000 de afișe, în mai multe localități din județul Alba: Alba Iulia, Teiuș, Aiud, Ocna Mureș, Sebeș, Blaj, Cugir, Câmpeni, Zlatna, Abrud, pentru susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Afișele electorale sunt simple: fostul premier apare zâmbitor, pe un fond albastru, fiind îmbrăcat cu un costum de culoare neagră, cămașă albă și cravată mov. Afișul conține doar numele candidatului și sloganul, ”De partea ta”.

ELIT

Dacă va fi ales președinte Călin Popescu Tăriceanu promite că va face din România a 7-a putere a Uniunii Europene. Acest deziderat nu a fost ales întâmplător, România fiind al şaptelea stat ca populaţie şi suprafaţă din Uniunea Europeană, astfel că ţară noastră ar trebui să îşi propună să devină cea de-a şaptea forţă economică din Europa, crede Tăriceanu.

La alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu candidează independent, dar susținut de Partidul Liberal Reformator. Acesta se află pe poziția a 13-a pe buletinul de vot.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

11 Comentarii

pilu 6 octombrie 2014 at 13:16

De cand si-a schimbat Tariceanu sloganul ? De partea mea a devenit de partea ta ! Poate sa zica orice,ca dupa cate a facut cand a fost la guvernare nimeni nu-i mai ia in seama sloganul. Rila Iepurila pentru Ponta si pe banii PSD-ului.

gigi 6 octombrie 2014 at 13:48

Conform legii 370/2004 republicata,
art. 41:
(4) Este interzisa utilizarea de catre un candidat a locurilor speciale pentru afisaj electoral, astfel incat sa impiedice folosirea acestora de catre un alt candidat.
(6) Pe un panou electoral fiecare candidat poate aplica UN SINGUR AFIS ELECTORAL. Un afis electoral amplasat in locurile prevazute la alin. (1) nu poate depasi dimensiunile de 500 mm o latura si 300 mm cealalta latura, iar cel prin care se convoaca o reuniune electorala, 400 mm o latura si 250 mm cealalta latura.
art. 55,56: nerespectarea prevederilor se sanctioneaza cu cu amenda de la 1.500 lei la 4.500 lei.
II invit pe reprezentatntii legii sa aplice legea si sa ii sanctioneze pe lipitorii de afise care din exces de zel au pus 4-5 afise cu Ponta, Iohannis si Tariceanu pe un singur panou, inclusiv pe domnisoarele din imagine. Sunt curios daca dupa aceea vor fi la fel de zambitoare.

Ion 6 octombrie 2014 at 14:00

Daca si fetele astea mai fac politica ne-am dus pe p*** 🙂
vitoarele elene ale patriei

VOTANTI DE ALBA 6 octombrie 2014 at 14:24

Trebuie sa fim nebuni , inconstienti sa-l votam pe fustangiul si imoralul de tariceanu calin constantin anton popescu (tatal lui de origine grec a fost in stare de ebrietate cind i-a dat … nume) , el fiind la a cincea casatorie …
Aveti grija dragi Romani ca e sustinut de partidul satelit a lui poanta plr si iarasi vor sa ne pacaleasca , atentie sporita daca nu deschidem ochii o sa deschidem mai tirziu buzunarele !

ALEGATOR 6 octombrie 2014 at 15:00

Aveti dreptate votantii din alba , acest tariceanu e un ciocoi si un fustangiu imoral cum il numiti , uitati cine vrea sa fie presedinte al romaniei … Printre pasiunile lui Tariceanu se numara in mod cert masinile si femeile. Calin Popescu-Tariceanu este deja la a cincea casatorie. In iulie 2013, Tariceanu s-a insurat cu Loredana Moise, artist plastic, cu 30 de ani mai tanara.

Sotia numarul 4, Ioana Popescu-Tariceanu, era cu 25 de ani mai tanara.
Fostul premier si a patra sa sotie, Ioana, au divortat in 2011. Cei doi au impreuna un fiu, nascut in 2003.

Doua dintre fostele sotii ale lui Tariceanu i-au pastrat numele dupa divort. A patra nevasta, Ioana, a decis sa revina la numele Dinu, avut inaintea casatoriei cu Tariceanu.

Calin Popescu-Tariceanu are doi copii – Calin (cu Cornelia Popescu-Tariceanu) si Mihai, cu a patra sotie, Ioana.

Tariceanu are o avere impresionata, detine mai multe terenuri in Ilfov, apartamente in Bucuresti si Navodari, precum si o casa de vacanta in Ilfov, 7 masini (3 Citroen, Fiat, Lancia, Triumph si Mercedes), bijuterii in valoare estimata de 60.000 de euro, mai multe conturi bancare in lei si euro, in valoare totala de circa 3.000.000 de lei, dar si numeroase plasamente si investitii.

De la Senat, in 2013, Tariceanu a castigat 58.908 lei, la care s-au adaugat peste 40.000 de lei, bani obtinuti prin inchirierea unui apartament in Capitala si altele …

Marie 6 octombrie 2014 at 17:37

Bai Labis-tilor’ ce tot aveti voi cu Tariceanu ca a avut mai multe femei’ eu o sa-l votez pentru ca i- o marit pensia lu’ mosu si am bani sa merg vara la mare.

eu 6 octombrie 2014 at 17:44

Cata moralitate pe slugoii lui Roman care posteaza commenturi impotriva lui Tariceanu.

S 6 octombrie 2014 at 19:25

Ce ai Lazare, inainte te pupa-i in fund, cu Piticul Atomic, iar acum „sunteti la cutite”?

Xanty 7 octombrie 2014 at 0:45

Tariceanu este cel mai bun candidat dintre toti. Cat a fost la guvernare a aratat Romaniei ca e in stare sa creeze locuri noi de munca. Sau sa creasca PIB-ul, economia. De salarii si pensii normale nu mai zic. Restul au reusit sa le taie si sa ne fure si mai mult, pe langa criza. Deh, trebuia sa manance si burdihanul lor ceva si cum produceam mai putin, s-au gandit ca isi ascund furturile prin criza.

aurelian 7 octombrie 2014 at 6:47

Foarte bine spus Xanty! Si eu il sustin pe Tariceanu!

Mihai 8 octombrie 2014 at 18:49

Treptat, treptat, Tariceanu urca in sondaje. Are un comportament decent si vertical. Merita sa fie presedinte. S-a luptat mereu cu abuzurile lui Basescu.

Comentariile sunt oprite