Rămâi conectat

Politică Administrație

PLR Alba a lipit peste 5.000 de afișe în județ. Tăriceanu, ”De partea ta”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 50 de membri și simpatizanți au lipit peste 5.000 de afișe, în mai multe localități din județul Alba: Alba Iulia, Teiuș, Aiud, Ocna Mureș, Sebeș, Blaj, Cugir, Câmpeni, Zlatna, Abrud, pentru susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Afișele electorale sunt simple: fostul premier apare zâmbitor, pe un fond albastru, fiind îmbrăcat cu un costum de culoare neagră, cămașă albă și cravată mov. Afișul conține doar numele candidatului și sloganul, ”De partea ta”.

Dacă va fi ales președinte Călin Popescu Tăriceanu promite că va face din România a 7-a putere a Uniunii Europene. Acest deziderat nu a fost ales întâmplător, România fiind al şaptelea stat ca populaţie şi suprafaţă din Uniunea Europeană, astfel că ţară noastră ar trebui să îşi propună să devină cea de-a şaptea forţă economică din Europa, crede Tăriceanu.

La alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu candidează independent, dar susținut de Partidul Liberal Reformator. Acesta se află pe poziția a 13-a pe buletinul de vot.

[nggallery id=2404]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 22 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 22 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 22 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea