Rămâi conectat

Politică Administrație

Plenul Parlamentului votează cererea de arestare a lui Dan Șova. Comisia juridică a Senatului a dat aviz favorabil solicitătii DNA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plenul Parlamentului votează astăzi dacă senatorul Dan Șova poate fi arestat. Comisia juridică a Senatului a dat miercuri aviz favorabil solicitării de încuviințare a reținerii și arestării preventive a social-democratului.

Săptămâna trecută, Laura Codruța Kövesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Senatului, pentru formularea cererii de încuviințare a reținerii și arestării preventive a fostului ministru al Transporturilor, Dan Șova, potrivit site-ului Stiripesurse.ro. Senatorul ar fi acuzat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu.

Cererea procurorilor anticorupție are în vedere faptul că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

Din actele de urmărire penală a rezultat că în perioada 2007-2009, suspectul Șova Dan-Coman a semnat mai multe contracte și acte adiționale încheiate între CER și CET pe de o parte și SCA „Șova și Asociații” pe de altă parte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea