Plenul Parlamentului votează cererea de arestare a lui Dan Șova. Comisia juridică a Senatului a dat aviz favorabil solicitătii DNA

Paul Voicu - Primar 2020

Plenul Parlamentului votează astăzi dacă senatorul Dan Șova poate fi arestat. Comisia juridică a Senatului a dat miercuri aviz favorabil solicitării de încuviințare a reținerii și arestării preventive a social-democratului.

Săptămâna trecută, Laura Codruța Kövesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Senatului, pentru formularea cererii de încuviințare a reținerii și arestării preventive a fostului ministru al Transporturilor, Dan Șova, potrivit site-ului Stiripesurse.ro. Senatorul ar fi acuzat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu.

ELIT

Cererea procurorilor anticorupție are în vedere faptul că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

Din actele de urmărire penală a rezultat că în perioada 2007-2009, suspectul Șova Dan-Coman a semnat mai multe contracte și acte adiționale încheiate între CER și CET pe de o parte și SCA „Șova și Asociații” pe de altă parte.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...