Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pleniceanu n-a prins lotul pentru Târgovişte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă surpriză oferită de antrenorul Stelian Gherman, care nu l-a inclus în lotul deplasat astăzi la Târgovişte pe mijlocaşul Alexandru Pleniceanu (24 ani), un titular incontestabil al liniei de mijloc. Integralist în 9 din cele 10 jocuri anterioare (absent numai cu UTA Arad din pricina unei accidentări), Pleniceanu evolua în zona centrală, alături de G. Petcuţ. „Nu e vorba de nicio pedeapsă sau de o lipsă de randament. Am considerat că e mai bine să-l odihnesc în acest meci, să încerc o rotaţie a jucătorilor„, a spus tehnicianul unirist. De asemenea, comparativ cu runda precedent, în efectiv au fost cooptaţi Bumbac, M. Tănasă, I. Stan şi D. Militaru, în detrimentul lui Negură, Schuller şi Potopea (ultimul fiind suspendat).

Domnul Gherman mi-a explicat raţiunea deciziei. Preferă să mă odihnesc acum pentru a fi proaspăt în partida de acasă cu Mureşul Deva. După minutul 70, în întâlnirea cu Luceafărul am resimţit o anumită stare de oboseală fizică. Suntem un grup de 6-7 jucători care am bifat majoritatea jocurilor„, a declarat Pleniceanu, autorul unui gol în acest sezon, în runda inaugurală cu CSM Rm Vâlcea. Gherman a mai afirmat că încă nu s-a decis asupra înlocuitorului, acesta având la îndemână mai multe variante de înlocuire, Ciofu, D. Militaru sau M. Oprea, prima soluţie fiind cea mai plauzibilă. În acelaşi timp există şi posibilitatea apelării la D. Militaru (jucător sub 21 ani), situaţie în care în locul lui Al. Giurgiu ar evolua C. Cornea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea