Pista de atletism a Stadionului „Cetate” va fi reabilitată și modernizată. Licitația pentru investiția de peste 2,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat marți în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru documentație tehnico-economică faza: DTAC, DTOE, PT+CS+DDE, inclusiv verificare tehnică (daca este cazul), asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții: „Reabilitare și modernizare pistă de atletism – Club Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia” din municipiul Alba Iulia. Valoarea totală estimată este de 2.236.616,58 lei, fără TVA.

Obiectivul de investiții “Reabilitare și modernizare pistă de atletism – Club Sportiv Municipal „UNIREA” Alba Iulia” are drept scop crearea unui spatiu optim pentru desfasurarea de activitati sportive pe pista de atletism.

ELIT

Obiectivul de investiții este situat în municipiul Alba Iulia, strada Septimius Severus, nr 38, jud. Alba. Conform CF nr. 101002 categoria de folosință este de curți-construcții, suprafata teren 39 867 mp. În cadrul incintei exista 6 corpuri de cladire, investitia propusa nu propune interventii asupra
cladirilor existente, vizand doar pista de atletism.

Obiectivul principal al investiției îl constituie reabilitarea și modernizarea pistei de atletism din incinta Stadionului Cetate Alba Iulia prin crearea unui mediu optim de desfășurare a activitatilor sportive pe această pistă, crescând implicit si numărul utilizatorilor. Toate acestea vor conduce la un nivel de trai mai bun al locuitorilor municipiului Alba Iulia, sportul fiind o componentă importantă în viața omului.

De aceea, acest proiect presupune desfacerea plăcilor de tartan vechi, curățarea (și repararea acolo unde este cazul) a substratului de beton, montarea de borduri și de rigole preimetral zonei analizate, corectarea planeității pistei pentru dirijarea apelor pluviale către rigolele propuse, montarea unui noul strat de finisaj (atât cel de bază, cât și cel de uzură) și marcarea culoarelor cu linii de 5cm lățime; efectuarea unei subtraversări a pistei în vederea realizării instalației de irigare a terenului de fotbal.

Caracteristicile pistei de atletism și a celor două capete:
-suprafața pistei 4400 mp
-suprafața capăt nord 1079 mp
-suprafața capat sud 1105 mp
-pe pista sunt amenajate 8 culoare de alergare
-zona analizata are finisajul realizat din placi de tartan pe o infrastructura de beton.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419