Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Piloţii nu mor niciodată, ei decolează şi nu se mai întorc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragedia din Munţii Apuseni a ţinut astăzi prima pagina ziarelor, a fost breaking news-ul televiziunilor, anchetele vor continua încă 2-3 săptămâni, după care totul va fi dat uitării. Niciun cap de şef, mai mare sau mai mic nu va cădea, nicio demisie sau demitere nu va fi văzută, iar pisica neagră va fi aruncată dintr-o parte în alta.

Cuvintele „noi n-avem nicio vină” vor fi auzite zile la rând de la reprezentanţi ai Guvernului, MAI, MApN, SIS etc. Şi sigur, este greu pentru noi cetăţenii să spunem cine a greşit, noi doar ne putem da cu părerea, dar cert este că cineva a greşit, deci cineva trebuie să plătească. Şi nu cu preţul vieţii cum au plătit cei decedaţi, pentru că greşeala este omenească, dar atunci când cazi cu avionul, supravieţuieşti, iar apoi doi oameni mor de frig, într-o ţară normală, trebuie să vezi cel puţin două demisii sau… demiteri.

Sursa foto dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea