Rămâi conectat

Sport

Piloții de karturi de la Clubul Copiilor din Cugir au obţinut locuri fruntașe la Petroşani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul săptămânii trecute, în zona Iscroni din Valea Jiului s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a concursului interjudețean de karturi “Cupa florilor de mai”, competiție la care au fost invitate să participe 10 echipe reprezentând palate și cluburi ale copiilor din: Roșiorii de Vede, Drobeta Turnu Severin, Orșova, Bumbesti Jiu, Petroșani, Deva, Hunedoara, Orăștie, Craiova.

karturi CugirCercul de karturi al Clubului Copiilor din Cugir condus de antrenorul Iulius Urieș deși s-a prezentat la concurs cu doar trei karturi și trei piloți (datorită dificultăților mari de transport) a obținut un binemeritat și neașteptat succes.
Printr-o pregătire serioasă dar și o ambiție caracteristică acestor destoinici copii, piloții din Cugir au obținut două locuri I prin Blăƒguță Bogdan la la clasa 80 cm cubi, respectiv prin Blăguță Robert la clasa 60 cm cubi, precum și un loc II prin Negrea Antoniu la clasa 50 cm cubi.
Transportul a fost posibil ca urmare a sponsorizării făcute de părinți ai copiilor (Jugaru Emilia și Negrea Ioan), precum și a antrenorului Uriesu Iulius. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie Echipa comunei Crăciunelu de Jos va participa luni, 29 aprilie, la faza regională a Cupei Satelor. Turneul este prevăzut la Șelimbăr (județul Sibiu) și reunește 5 formații: Crăciunelu de Jos (Alba), Vulcan (Brașov), Șelimbăr (Sibiu), Zetea (Harghita) și Sâncraiu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea