Rămâi conectat

Curier Județean

Pietonii indisciplinați – în vizorul Poliției Locale Alba Iulia. Amenzi de peste 4.500 de lei într-o singură zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii locali din Alba Iulia au organizat, în data de 21 ianuarie a.c., o acțiune care a avut ca scop identificarea şi sancţionarea pietonilor care traversează prin loc nepermis şi a celor care deteriorează zonele verzi prin călcare sau prin alte mijloace, precum și alte fapte prevăzute de H.C.L. nr. 299/2006 Mod. şi O.U.G. nr. 195/2002 Rep.

pieton Alba IuliaAcţiunea s-a desfăşurat în cartierul Cetate pe B-dul Revoluției 1989, în zona cuprinsă între magazinul ,,Flanco’’ şi Spitalul Judeţean Alba.

În urma acțiunii de prevenire, au fost sancționate contravențional 57 de persoane (între care 36 de pietoni și 18 șoferi) cu amenzi în valoare totală de 4.695 lei (61% avertismente scrise – 39% amenzi)”, precizează Ioan Cantimir, de la Poliția Locală Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea