Rămâi conectat

Curier Județean

Pieţele Cugirului au un nou administrator

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Urmare a sentinţei Tribunalului Alba prin care s-a dispus rezilierea contractului de concesiune a pieţelor din Cugir încheiat cu firma SC Dronca SRL, începând cu 1 februarie a.c., pieţele agroalimentare din oraş au un nou administrator.
Autoritatea publică locală a hotărât săptămâna trecută darea în administrare, întreţinere şi exploatare a pieţelor, bazarelor, târgurilor şi oboarelor din Cugir către SC Cugireana SA, unitate subordonată Consiliului local Cugir. Având în vedere necesitatea luării imediate a unei decizii privind modul de administrare a pieţelor de pe raza localităţii, nu s-a mai făcut dezbatere publică. Pentru transparenţa decizională, încheindu-se un contract de dare în administrare pe durată nedeterminată. În cadrul aceleiaşi reuniuni Legislativul local a aprobat Caietul de sarcini şi Regulamentul de funcţionare a pieţelor în noua formulă de administrare. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea