Rămâi conectat

Sport

Pierdere de marcă pentru Performanţa Ighiu: tur încheiat pentru căpitanul Ovidiu Turuş! Defensivă decimată înaintea derby-ului cu Industria Galda!

Dan HENEGAR

Publicat

în

ovidiu-turus-performanta-ighiu-1 O nouă lovitură pentru Performanţa Ighiu, ce nu se mai poate baza în acest tur de campionat pe serviciile căpitanului Ovidiu Turuş, accidentat la genunchiul drept în etapa anterioară, cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, când a fost înlocuit la mijlocul primei reprize.

Eu n-am mai fost accidentat de 7-8 ani, în sezonul trecut bifând toate partidele din Liga a 3-a. Nu-i vorba de operaţie, dar am suferit o întindere a ligamentelor colaterale la genunchi şi mi s-a recomandat o pauză de câteva săptămâni. Sunt şanse mici să mai evoluez în această toamnă„, a spus Ovidiu Turuş.

„Ganea”, fundaşul în vârstă de 27 de ani este un jucător emblematic pentru gruparea din Ighiu, ce practic îşi pierde simbolul, pentru o anumită perioadă de timp, Ovidiu Turuş fiind unul dintre cei mai apreciaţi echipieri ai Performanţei.

De parcă nu ar fi fost suficiente problemele de efectiv, cauzate de cele şase plecări (Bold, Mintaş, S. Szekely, F. Himcinschi şi Făgărăşanu), ce au decimat efectivul condus de Vasile Ursu, această lovitură sub centură provoacă suplimentare dureri de cap, în condiţiile în care înaintea derby-ul judeţean de la Galda, Performanţa are numai doi apărători centrali valizi, Boldea şi Vlădia, ambii fiind improvizaţii, din mijlocaşi centrali. În plus, nici mijlocaşul Fetiţa nu este recuperat, după entorsa la gleznă şi ighienii nu se pot baza curând pe serviciile sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea