Rămâi conectat

Curier Județean

Petrecere de Halloween, MARȚI, la Filiala Cetate a Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printre alte obiective importante, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba  are în centrul preocupărilor sale promovarea cărții și a lecturii, prin toate mijloacele legale posibile, de aceea actuala viziune managerială a luat în calcul și o mai mare deschidere înspre acele proiecte menite să aducă un plus de varietate în viața acestei instituții și implicit să conducă înspre bibliotecă noi categorii de utilizatori.

Acesta este și motivul pentru care, începând cu luna mai a acestui an, biblioteca a intrat într-un atractiv parteneriat menit să promoveze cartea pentru preșcolari și școlarii mici într-un mod cu totul și cu totul inedit – lectura prin joacă, cântec și dans.

Pentru a-și atinge acest scop, marți 31 octombrie 2017, începând cu ora 17.30, la Filiala Cetate a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc proiectul intitulat ,,Petrecere de Halloween”.

La petrecere sunt invitați să participe preșcolarii și școlarii mici care vor face cunoștință cu lectura și beneficiile ei într-un mod atractiv, prin muzică, dans, concursuri și alte suprinze cu și despre personajele preferate și multe activități de animație derulate în Bibliobuzul județului Alba. Surprizele sunt oferite de Ioana M, reprezentant al editurii Usbourne Lorehandmade, Bioshop și Izabella Kolozsvari, iar evenimentul a fost inițiat de Cristina Maria Ivan-Arscott de la ,,Kings of de Swings”.

Filiala Cetate a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba s-a deschis la 28 iunie 2012 și deservește în mod special publicul cititor din cartierul Cetate. Filiala funcționează în incinta Casei de cultură a sindicatelor din Alba Iulia și este deschisă între orele 8,00 și 16,00 în fiecare zi lucrătoare. În spațiul filialei se pot derula atât activități de lectură cât și activități de animație culturală și ateliere educative.

Proiectul face parte din Programul minimal pe 2017 al Biblioteci Județene ,,Lucian Blaga” Alba 4ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.14 Bibliobuzul în județul Alba și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea