Rămâi conectat

Ştirea zilei

Petrecere de aniversare de la o pensiune din Alba, ”stricată” de polițiști. Amenzi de peste 1 milion de lei și dosare penale în toată țara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O petrecere aniversară cu 15 persoane care urma să se desfăşoare la o pensiune din municipiul Blaj, judeţul Alba, nu a mai avut loc, fiind aplicate şi amenzi. Două persoane au fost amendate.

„Acţiunile Poliţiei Române, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum şi cu alte instituţii cu atribuţii în domeniu, au continuat şi ieri, pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19). În ultimele 24 de ore, au fost întocmite 22 de dosare penale, conform art. 352 din Codul Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor”, prevede comunicatul.

În urma verificărilor din teren, au fost aplicate 5.536 de sancţiuni contravenţionale (pentru nerespectarea măsurilor privind carantina ori izolarea, a măsurilor de protecţie individuală şi a celor de diminuare a impactului riscurilor).

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de peste 1.260.000 de lei.

IGPR exemplifică o serie de evenimente care au fost întrerupte, sâmbătă.

În judeţul Argeş a fost sistat un eveniment privat dintr-o pensiune din Rucăr la care participau 20 de persoane, fiind dată o amendă. În cazul unei societăţi din Piteşti, de tip fast-food restaurant, având clienţi în incintă la ora 00:30, a fost întocmită documentaţie cu aspectele constatate şi înaintată către I.T.M., în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale.

În judeţul Brăila poliţiştii au sistat o nuntă la care participau aproximativ 65 de persoane, iar în judeţul Caraş-Severin poliţiştii au întrerupt o petrecere organizată în cursul nopţii, în interiorul unui club din Caransebeş, fiind aplicate amenzi.

În ceea ce priveşte judeţul Ialomiţa, în Căzăneşti poliţiştii au aplicat sancţiuni, în urma unei logodne ce a fost organizată în curtea unei familii şi a unui botez a cărei desfăşurare a fost întreruptă într-un local de evenimente.

În Feteşti poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei logodne în curtea unei familii, aplicând amenzi.

Poliţiştii au întrerupt o cununie civilă ce avea loc în comuna Ograda, într-un cort amenajat în curtea unei familii şi un botez în localitatea Malu Roşu, fiind date sacţiuni contravenţionale.

În judeţul Iaşi poliţiştii au acţionat, în comuna Ciorteşti, la o cununie civilă care se desfăşura în spaţiu închis şi la o nuntă şi un botez derulate la un restaurant din comuna Mogoşeşti, aplicând amenzi.

În Ilfov poliţiştii au întrerupt o cununie şi un botez desfăşurate în două saloane din Baloteşti, un parastas într-un restaurant din Voluntari şi o nuntă din curtea unui imobil din Mogoşoaia şi au dat sancţiuni contravenţionale.

În judeţul Mehedinţi poliţiştii au luat legătura cu patru operatori economici, unde urmau să se desfăşoare două nunţi, un majorat, respectiv un botez. Două dintre aceste evenimente urmau să se desfăşoare în municipiul Drobeta Turnu-Severin, iar alte două în oraşul Strehaia. În urma discuţiilor purtate, organizatorii evenimentelor au respectat noile prevederi legislative, acestea fiind anulate.

În judeţul Sălaj poliţiştii au aplicat o amendă unei societăţi comerciale pentru organizarea unui botez.

În judeţul Vaslui poliţiştii au sistat derularea unei cununii organizate la un local de alimentaţie publică din Vaslui, într-un spaţiu închis (sală de evenimente), fiind aplicate amenzi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea