Rămâi conectat

Actualitate

Peste 90 de sancțiuni, în valoare de peste 19.000 de lei, aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 90 de sancţiuni contravenţionale, în ultimele 24 de ore. Acţiunile pentru creşterea siguranţei au continuat. Ieri, 4 decembrie, poliţiştii din Alba au constatat 95 de abateri contravenţionale şi 16 infracțiuni. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 19.555 lei.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au continuat acţiunile dedicate creşterii  siguranţei cetăţenilor şi prevenirii evenimentelor negative.

În această perioadă s-a intervenit la 36 de evenimente, din care 32 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost  constatat 16 infracţiuni şi au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 19.555 lei, din care 11 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 77 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi două la alte acte normative.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor, continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea