Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Peste 80 de noi camere de supraveghere vor fi montate în Alba Iulia: Vor fi amplasate în zonele intersecțiilor și trecerilor de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 80 de noi camere de supraveghere vor fi montate în Alba Iulia: Vor fi amplasate în zonele intersecțiilor și trecerilor de pietoni

În Municipiul Alba Iulia, odată cu finalizarea lucrărilor de mobilitate, vor fi amplasate peste 80 de noi camere de supraveghere, pentru depistarea neregulilor în trafic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„La Alba Iulia vor fi montate zeci de camere de supraveghere. O parte dintre ele detectează inclusiv plăcuțele de înmatriculare ale autoturismelor.

Lipsa camerelor de supraveghere în oraș este una dintre nemulțumirile pe care albaiulienii le reclamă de ani buni încoace. Problema va fi rezolvată, odată cu finalizarea lucrărilor la proiectele de mobilitate și amplasarea, în aceste zone, a unor sisteme de supraveghere performante.

În total, vom avea 82 de camere de supraveghere. O parte dintre acestea pot detecta plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor ori, spre exemplu, înregistra și transmite imagini și informații despre vehiculele care circulă neregulamentar. Camerele vor fi amplasate în zonele intersecțiilor și trecerilor de pietoni.

Este un pas către normalitate și o măsură, spun eu, în beneficiul siguranței cetățenilor. De asemenea, un instrument extrem de util în descurajarea faptelor anti-sociale, precum și un sprijin pentru oamenii legii în anchete privind comiterea de infracțiuni.

În clipa de față, majoritatea camerelor de supraveghere video din Alba Iulia aparțin persoanelor fizice sau juridice. E și motivul pentru care implementarea sistemului la care am făcut referire era mai mult decât o necesitate administrativă”, a transmis viceprimarul Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea