Rămâi conectat

Actualitate

Peste 78 de pensionari, cotizanţi de aproape 4 decenii, premiaţi de CARP Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 78 de pensionari, membri cotizanţi de peste 35 de ani la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Alba Iulia vor fi premiaţi de Consiliul Director al CARP, în semn de preţuire pentru îndelungata şi fructuoasa colaborare cu această instituţie.

Vineri, 5 octombrie 2012, o parte dintre pensionari s-au deplasat personal la sediul CARP din Alba Iulia, de pe strada Teilor, pentru a-şi ridica premiul de 100 de lei şi diploma. Au primit diplome din mâna vicepreşedintelui CARP, Doru Cetean, a membrilor CD Nicolae Danciu, Camelia Coclici şi Nicolae Dumitru pensionari cu vîrste venerabile: Elisabeta Joldea, de 98 de ani, Maria Breaz, de 92 de ani, Eugen Crişan, de 89 de ani. Pensionarii membrii CARP, netransportabili sau din alte localităţi ale judeţului Alba, vor primi premiul din partea agenţilor din teritoriu. Aşa a fost şi cazul doamnei Constanţa Arabagiu, de 92 de ani, din Alba Iulia, soţia fostului membru al CD al CARP Alba Iulia, Gheorghe Arabagiu, care a primit vineri acasă diploma şi premiul în bani.

Înfiinţată în 1964, CARP Alba Iulia numără în prezent peste 7400 de membrii cotizanţi, dintre care 425 au fost înscrişi doar în 2012. Membrii carep beneficiază, pe lângă împrumuturile clasice în bani, şi de facilităţi de socializare. De exemplu, anul acesta au fost organizate excursii la Palatul Parlamentului, la Mănăstirea Prislop – mormântul părintelui Arsenie Boca, la Băile Felix şi au fost organizate petreceri de 8 Martie, de Ziua Pensionarului etc.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea