Rămâi conectat

Actualitate

Peste 70 de apeluri de urgență primite de Salvamont în ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, salvamontiştii au intervenit în 71 de cazuri semnalate prin Dispeceratul Naţional Salvamont, cele mai multe înregistrându-se în Alba (15 apeluri), Predeal (14), Sinaia (8) şi Buşteni (6), dar şi în majoritatea zonelor montane din ţară.

S-au primit şi 24 de apeluri prin care se solicitau informaţii despre starea pârtiilor, diferite zone montane şi trasee turistice, precizează sâmbătă Salvamont România pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, primele zile din anul 2019 se caracterizează „printr-un număr foarte mare de turişti pe munte, dar şi un număr îngrijorător de mare de accidente şi intervenţii.

În aceste zile de vacanţă, peste 400 de salvamontişti vor rămâne zilnic la datorie pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă şi în cabinetele medicale ale bazelor şi posturilor Salvamont.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea