Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Peste 600 de șoferi amendați și 3 permise reținute de polițiștii din Alba, pentru viteză. Acțiune cu 12 radare ”în cascadă” pe drumurile din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

radar-politiePoliţiştii rutieri din Alba au amendat peste 600 de şoferi ce au depășit regimul legal de viteză. Trei dintre aceștia au rămas fără permis de conducere pentru că au condus cu viteze ce depăşeau cu peste 50 kilometri/oră viteza legală. Poliţia recomandă prudenţă în trafic.

În perioada 14-20.11.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului şi în special pe DN 1, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În acţiune, poliţiştii de la rutieră au fost sprijiniţi de polițiștii de ordine publică atât din mediul urban cât şi din mediul rural.

Au fost folosite 12 aparate radar care au fost instalate în sistem „cascadă”.

În cadrul acţiunii, pentru depăşirea regimului legal de viteză, au fost aplicate 626 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 78.250 lei. 3 dintre conducătorii auto sancţionaţi au depăşit viteza legală cu peste 50 de kilometri /oră, motiv pentru care, complementar sancţiunii aplicate a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni rutiere.

”Stimaţi conducători auto!

Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România”, transmite IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea