Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Peste 600 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiști în ultima zi a anului 2022

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 600 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiști în ultima zi a anului 2022

La data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 15,40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat de 53 de ani, din Sebeș, și o femeie de 31 de ani, din Alba Iulia, care ofereau spre vânzare produse pirotehnice, din categoriile F2 și P1, fără ca această operațiune să fie autorizată de instituțiile abilitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, polițiștii au confiscat 604 articole pirotehnice, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

La data de 31 decembrie 2022, polițiștii de ordine publică din Blaj au depistat, pe raza municipiului Blaj, două persoane care utilizau și dețineau, fără drept, produse pirotehnice, din categoriile P2, P1 și P6.

Polițiștii au confiscat cele 39 de articole pirotehnice, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea