Ziarul Unirea

Peste 60 de gospodării și terenuri agricole din Teiuș, afectate de viitură. Mesajul Primăriei

Primăria Teiuș a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în operațiunile de limitare a efectelor inundațiilor produse de viitura de pe valea Geoagiului, care a afectat peste 60 de gospodării și mai multe terenuri agricole.

”Primaria orasului Teius, prin primar dr. ing. Mirel Vasile Halalai, aduce pe aceasta cale multumiri celor implicati in actiunea pentru limitarea efectelor viiturii de pe raul Valea Geoagiului, din data de 20.07.2020, care a afectat peste 60 de gospodarii si terenuri agricole din orasul nostru, actiune care continua si in prezent.

ELIT

Apreciem eforturile societatilor comerciale SC BAUMIT SRL, SC PRENIS SRL, SC AKTOR SA, SC TRANS GHIOANCA SRL, care au pus la dispozitie utilajele si materialele, serviciului voluntar SVSU Teius, angajatilor primariei Teius, cetatenilor direct afectati care au muncit cot la cot cu oamenii nostri, SC APA CTTA punctul de lucru Teius, politiei locale si politiei orasului Teius, tuturor celor implicati in aceasta actiune.

Este un sentiment mai mult decat confortabil si sigur sa ai alaturi oameni care au sarit in sprijinul semenilor lor, fara alta dorinta decat de a da o mana de ajutor celor aflati la nevoie”, au transmis autoritățile locale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419