Peste 4400 de tablete, oferite de către Patriarhia Română copiilor din medii defavorizate, prin proiectul ”Alege Școala”

Peste 4400 de tablete au fost oferite prin proiectul ”Alege Școala” de către Patriarhia Română, pentru a susține cursurile online în timpul pandemiei COVID-19.

Tabletele au ajuns la elevi din clasele a VIII-a și a XII-a care trăiesc în familii cu posibilități financiare reduse sau care vin din medii defavorizate. Tablete au primit și cadrele didactice, în aceleași condiții.

ELIT

Proiectul a fost susținut de mai multe eparhii din țară și din străinătate, iar valoarea totală a gadgeturilor a ajuns la 2,66 milioane de lei.

„În contextul pandemiei actuale, Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor (în special, celor de clasa a VIII-a şi a XII-a) şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate, pentru a se putea conecta la lecţiile on-line şi pentru a continua astfel procesul de predare-învăţare”, se arată într-un comunicat al BOR transmis sâmbătă.

Mihail David - 2020

Sursa: g4media.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...