Rămâi conectat

Actualitate

Peste 200 de locuitori din comuna Ciugud, fără curent electric de mai bine de 5 ore din cauza unui cablu rupt

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

avarie curentPeste 200 de locuitori din Comuna Ciugud au rămas fără curent electric, joi după-amiaza, din cauza unui cablu rupt.

Potrivit unui cititor al site-ului ziarulunirea.ro, care ne-a sesizat problema, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în jurul orei 16.00, iar oamenii care au centrale termice se tem că vor sta în frig și peste noapte.

Contactat telefonic, Bogdan Medrea, directorul Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba, a declarat că în urma conductorului rupt au rămas 5 posturi nealimentate, care deservesc aproximativ 220 de locuitori ai comunei.

Acesta a precizat că, în prezent (ora 21.00), echipe ale Electrica se află pe teren și lucrează la remedierea situației, iar în cel mai scurt timp zona va fi realimentată cu energie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea