Rămâi conectat

Actualitate

Peste 2 săptămâni, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de Donald Trump

Unirea Ziarul

Publicat

în

Peste 2 săptămâni, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de Donald Trump

Președintele Donald Trump îl va primi pe președintele Klaus Iohannis la Casa Albă, peste două săptămâni, adică marți, 20 august 2019, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale americane.

Președintele Klaus Iohannis va face o vizită în Statele Unite și va fi primit la Casa Albă, iar discuțiile celor doi lideri vor avea în prim-plan provocările în materie de securitate, dar și modalitățile de a duce mai departe, pe baze reciproc avantajoase, parteneriatul celor două țări în materie de comerț și energie.

Vizita președintelui Iohannis în Statele Unite intervine în condițiile în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului, iar România s-a alăturat NATO de 15 ani. Președintele Trump așteaptă cu nerăbdare să celebreze aceste importante aniversări împreună cu președintele Iohannis, se arată în comunicatul Casei Albe.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai fost în vizită în Statele Unite în iunie 2017, când a fost primul lider est-european primit la Casa Albă de președintele Donald Trump.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea