Peste 2 săptămâni, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de Donald Trump

Peste 2 săptămâni, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de Donald Trump

Președintele Donald Trump îl va primi pe președintele Klaus Iohannis la Casa Albă, peste două săptămâni, adică marți, 20 august 2019, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale americane.

Președintele Klaus Iohannis va face o vizită în Statele Unite și va fi primit la Casa Albă, iar discuțiile celor doi lideri vor avea în prim-plan provocările în materie de securitate, dar și modalitățile de a duce mai departe, pe baze reciproc avantajoase, parteneriatul celor două țări în materie de comerț și energie.

ELIT

Vizita președintelui Iohannis în Statele Unite intervine în condițiile în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului, iar România s-a alăturat NATO de 15 ani. Președintele Trump așteaptă cu nerăbdare să celebreze aceste importante aniversări împreună cu președintele Iohannis, se arată în comunicatul Casei Albe.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai fost în vizită în Statele Unite în iunie 2017, când a fost primul lider est-european primit la Casa Albă de președintele Donald Trump.

sursa: digi24

2 Comentarii

apoliticul 6 august 2019 at 22:06

Se duce sa ceara voie pentru inca un mandat.Parca asa faceau si domnitorii romani cu sultanii.Obiceiul a ramas acelasi sau schimbat doar numele si poarta la care se bate.

Eu 7 august 2019 at 15:21

Personal,nu cred ca lui Trump īi cere inca un mandat.Ptr.asta tb.sa mearga la matusa merkel,dar nu stiu cum o va plati,caci ptr.primul mandat a platit f.f.scump.Datoria germaniei din al doilea razboi mondial catre noi e deja amintire.Dar nu inteleg de ce tb.sa platim noi ptr.mandatul lui klaus.

Comentariile sunt oprite