Rămâi conectat

Actualitate

Peste 100 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii din Alba în data de 6 iulie – amenzi în valoare totală de 27550 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cursul zilei de 06 iulie a.c., începând cu orele 06.00, poliţiştii din judeţul Alba au desfăşurat acţiuni punctuale, în sistem integrat, în baza unui plan elaborat la nivelul inspectoratului.

Pe parcursul zilei au acţionat, 59 de poliţişti, care au efectuat 10 percheziții, au constatat 4 infracţiuni şi au aplicat 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27550  lei.

În 06.07.2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, au desfăşurat acţiuni cu efective mărite, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor.

Astfel, au fost organizate mai multe filtre şi controale, pe liniile de muncă din competenţa poliţiei, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi pentru creşterea siguranţei traficului rutier.

În urma acestor acţiuni, polițiștii au constatat 4 infracţiuni, din care 2 in flagrant şi 117 de abateri de natură contravenţională ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 27550 lei.

Dintre abaterile contravenţionale, 15 au fost aplicate la Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 84 la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 5 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, iar restul la alte acte normative.

Dintre sancţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 45 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 13 pentru centura de siguranţă, 4 pentru vorbit la telefon în timpul conducerii  iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată a fost reţinut 1 permis de conducere.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au verificat 10 deţinători de arme.

Poliţiştii de investigaţii criminale au constatat 4 infracțiuni de natură judiciară, au  făcut 10 percheziţii domiciliare şi au reţinut 5 persoane.

În urma celor 38 controalelor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, la mai multe societăți comerciale, au fost constatate  2 infracţiuni şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 154 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea