Rămâi conectat

Curier Județean

Pescari penali pe Mureș – doi bărbați din Vinerea prinși la pescuit cu plase monofilament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi bărbați din Vinerea au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să pescuiască folosind unelte interzise. Polițiștii le-au făcut dosare penale.

La data de 13 martie 2015, polițiștii din Șibot i-au depistat pe A.I., de 58 de ani și P.E., de 57 de ani, în timp ce pescuiau în albia râului Mureș, folosind undițe pe care erau montate plase de tip monofilament.

Uneltele de pescuit ale celor doi au fost confiscate, iar pe numele lor au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de pescuit cu plasă monofilament, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 alin.1, lit. k din OUG 23/2008.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea