Rămâi conectat

Ştirea zilei

Persoanele care vor avea noroc la bani în 2022: Transformarea financiară va fi foarte puternică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Persoanele care vor avea noroc la bani în 2022: Transformarea financiară va fi foarte puternică

„Banii vor trage la trei cifre de destin – 3, 6, 9. Cei cu cifra de destin 2 pot face bani, dacă sunt pe vocaţie. Banii vor fi altfel. Din alt punct de vedere se va vedea forţa banilor în 2022. Transformarea financiară va fi foarte puternică. Cei care sunt pe vocaţie vor câştiga foarte bine. Cei care încă stau în dubiu vor câştiga mult mai puţin decât au câştigat până acum. (…) Unii vor câştiga mai mult, alţii vor pierde”, a spus numerologul Romeo Popescu, la DCNews TV.

Citește și: HOROSCOP 2022, previziunile anului, pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

„Până în 2029, banii tăi nu vor însemna valoarea ta. Se aşază lucrurile pe un firesc, doar că noi nu ştim. Atunci, ni se va părea nefiresc. Până în 2029, se va reveni la normalitate. Toate vor veni treptat, puţin câte puţin. Acum, stai într-o stare de incertitudine şi îţi vine să alergi. Ţi-e frică”, a mai spus numerologul.

Vedetele anului 2022

”Cei care au cifră de destin pară, adică 2, 4, 6, 8, vor fi, în 2022, mai bine aspectați și influențați, mai ales cei cu cifră de destin 6, pentru că vor fi pe particularitatea anului. Cifra de destin pară te ajută să aduci influența emoțional-afectivă în viața ta.” a spus Romeo Popescu. El a continuat: ”Cu cât viața ta relațională e mai bună, cu atât vei face foarte bine anul viitor”. ”Vedetele sunt cei care au cifră de destin 6” a spus Romeo Popescu. Ordinea celor care vor rezona cel mai bine cu 2022 este: 6, 2, 4, 8.

Citește și: Horoscop CHINEZESC 2022. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț

”Anul 2022 va fi un an foarte interesant, guvernat de cifre feminine, nu există cifre masculine. Cele feminine sunt cele pare, avem 2022, care, însumat, înseamnă 6. Particularitatea anului este 4, iarăși cifră feminină. Aceste cifre corespund unor elemente, apă și pământ. 4 este cifră de pământ, 6 și 2 sunt elemente de apă. Nu există foc și aer” a punctat numerologul Romeo Popescu în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, a mai spus acesta.

Numerologul a precizat că ”fiind un an cu multe cifre feminine pe zona de orizontală, aceste cifre sunt emoționale, iar emoționalitatea unui om este foarte puternică, pentru că generează interpretarea vieții.” Romeo Popescu a subliniat, totodată, că 6 este o cifră a agresivității, iar evenimentele asociate vor fi ”nu puține”. În același timp, 6 reprezintă și iubire. ”Unii vor iubi” spune el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea