Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Persoanele care vin din zonele ROȘII, inclusiv cele vaccinate, ar putea fi CARANTINATE. Anunțul Ministrului de Interne

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Persoanele care vin din zonele ROȘII, inclusiv cele vaccinate, ar putea fi CARANTINATE. Anunțul Ministrului de Interne

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat într-o conferință de presă la sediul Guvernului, că pe fondul apariției tulpinii africane a coronavirusului, în această seară se va discuta despre introducerea obligativității carantinării persoanelor care vin din statele încadrate ca zone roșii, chiar dacă acele persoane sunt vaccinate.

„Nu trebuie sa lasam garda jos, categoric. Mai avem 3 judete in scenariul rosu. Rata de infectare la 24 de ore este in scadere dar in acelasi timp ne uitam cu ingrijorare la ce spune OMS de exemplu cu riscurile care ar putea veni dintr-o anumita zona a lumii, din Africa, cu noua tulpina. Vom vedea raportul OMS.

Noi azi adoptam o Hotarare a CNSU prin care vom stabili lista tarile cu zonele verzi, galbene, rosii, si cu siguranta acolo daca OMS ne spune ca exista aceste riscuri, eu cred, dar nu s-a luat decizia, ca Romania va introduce in zona rosie automat aceste tari si ce inseamna zona rosie inseamna obligatoriu carantinarea celor care vin din acele zone, chiar daca sunt persoane vaccinate, daca vorbim de aceasta tulpina foarte agresiva. Azi vom lua hotararea in CNSU”, a spus Bode.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea