Ziarul Unirea

Pericole pe străzile din județul Alba: Doi șoferi tineri, fără permis, prinși de către polițisti

Doi șoferi din comuna Șpring, au fost prinși de polițiști în trafic conducând cu permisul suspendat sau fără categoria de permis necesară.

La data de 23 august 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 32 ani, din comuna Șona, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată pe DJ 141C, pe raza localității Lunca, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

ELIT

Față de motociclist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor  de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

La data de 23 august 2020, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 20 ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Șpring, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea cu permisul suspendat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419