Pericole pe șoselele din județ! Șoferi fără permis de conducere, depistați de polițiștii din Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat în trafic, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, fără permis, din Cugir.

La data de 29 august 2020, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Tărtăria au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din Cugir.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr de 19 de ani, din Alba Iulia, care știa că acesta nu deține permis de conducere.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Față de tânărul de 21 ani, cercetările sunt continuate pentru conducere fără permis, iar față de tânărul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu deține permis.

La data de 30 august 2020, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza comunei și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei