Pericole pe șoselele din județ: Șoferi beți și fără permis, depistați de polițiștii din Alba. Cea mai mare alcoolemie, 0.97 mg/l alcool pur

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din Alba au depistat mai mulți șoferi care se aflau în trafic sub influența băuturilor alcoolice sau care conduceau fără să dețină permis de conducere. Față de aceștia, cercetările sunt continuate.

La data de 05 octombrie 2020, în jurul orei 17.30, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mureșului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 05 octombrie 2020, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda e Jos, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 05 octombrie 2020, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 05 octombrie 2020, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din Cugir l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419