Rămâi conectat

Curier Județean

Pericole pe drumurile din Alba: Șoferi fără permis sau cu mașini neînmatriculate depistați în weekend de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 26 iunie 2020, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din localitatea Șard, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, pe DJ 107 R, pe raza localității Benic, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată, în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de motociclist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 26 iunie 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, pe DJ 107 R, pe raza localității Benic, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată, în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de motociclist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 26 iunie 2020, în jurul orei 10.45, polițiștii rutieri din Cugir l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Asachi, pe raza orașului Cugir, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 26 iunie 2020, în jurul orei 12.20, polițiștii din Lunca Mureșului l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din localitatea Gura Arieșului, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea