Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

PERFORMANȚA unei eleve de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, la un concurs de interpretări critice. Ruxandra, invadată de felicitări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printr-o postare publicată în spațiul online pe o rețea de socializare, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a dorit să își laude în mod public una dintre elevele de top ale școlii, spunând astfel:

,,Premiul II la un concurs de interpretări critice pentru absolventa Ruxandra Dobre

Absolventa Ruxandra Dobre a obținut premiul II la concursul „Dialoguri subiective între generații: Lucian Blaga – Liliana Ursu. Interpretări critice – liceu”. Concursul a fost oganizat de Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu în cadrul Proiectului educațional „Lucian Blaga – valori europene”.

Coordonată de profesoara de limba și literatura română Cosmina Mircea, Ruxandra a reușit în cei patru ani de studiu în colegiulu militar, să obțină premii importante pentru literatură la olimpiade și concursuri naționale sau regionale.

Dintre acestea amintim: medalie de aur și premiul I la Concursul național „Ion Barbu-Dan Barbilian”, Călărași, premiul special la Concursul „Cultură și spiritualitate românească”, Vâlcea – etapa națională, laureată la Concursul județean „Sunt suflet din sufletul neamului meu”, laureată în fiecare an la Concursul regional de creație literară și artistică „Scrisori de mai”, premiul II la Olimpiada de Limba și literatura română, etapa județeană și participare cu lucrări de critică literară la Festivalul de creație și interpretare „Ana Blandiana”, Brăila.

Absolventă a Promoției 2020 a colegiului militar albaiulian, Ruxandra așteaptă cu interes rezultatele examenului de Bacalaureat și se pregătește pentru admiterea la Institutul Medico-Militar.
Felicitări, Ruxandra! Îți urăm mult succes în viitoarea carieră militară!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea