Rămâi conectat

Sport

Performanță de senzație: CSȘ Blaj, campioană națională la minivolei masculin Under 13! Tudor Bălău, MVP-ul turneului final

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanță de senzație realizată de CSȘ Blaj, echipa condusă de Alexandru Man cucerind titlul de campioană națională la minivolei masculin (Under 13). Rezultatul de excepție este întregit de trofeul individual adjudecat de Tudor Bălău, desemnat MVP-ul turneului final de la Zalău!

Voleibaliștii și antrenorii vor fi premiați în cadru festiv, miercuri, 12 iunie, la Palatul Cultural, cu fonduri alocate de Primăria municipiului Blaj prin hotărâre de Consiliu Local.

O medalie de aur venită după dispute dramatice în semifinale (3-2 cu CTF Mihai I, 15-13 în decisiv) și în ultimul act (3-2 cu CSȘ Botoșani, 15-11 în setul decisiv), CSȘ Blaj reușind să remonteze spectaculos, de la 1-2 în aceste două confruntări extrem de tensionate.

Turneul final din Sălaj a fost început modest, 0-3 cu CSȘ Botoșani, oponent în fața căruia echipa din „Mica Romă” și-a luat o revanșă extraordinară în jocul pentru cea mai prețioasă medalie. În grupă au urmat victoriile cu CSȘ Zalău și CSȘ Dream Tulcea, ambele cu 3-1. De altfel înfrângerea cu CSȘ Botoșani a fost singura înregistrată în această stagiune de vis pentru elevii lui Alexandru „Delu” Man, în rest consemnându-se un parcurs imaculat!

Ne-am propus înaintea turneului să jucăm o semifinală și sincer mă așteptam cel mult la o medalie de bronz. Este un rezultat excelent, de senzație, este primul titlu național cucerit de o echipă din Blaj la volei masculin! Au contat enorm determinarea copiilor și pregătirea fizică. Sunt fericit și în același timp mândru pentru ceea ce am realizat. Tudor Bălău a jucat senzațional, a fost de departe cel mai bun jucător„, a spus Alexandru Man.

Lotul a fost format din Andrei Suciu, Cătălin Handrea (cpt), Alexandru Rusz, Tudor Bălău, Eduard Rusz, Luca Buțu, Alexandru Trif, Alexandru Roșca, Gabriel Poantă, Cătălin Bucur, Rareș Gliga și Ioan Pop (jucători din anul 2011). Acum 15 ani, Blajul a mai devenit campioană națională, la minivolei feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Astăzi, ora 16.00, la Munchen, România – Ucraina | „Tricolorii” debutează la Euro 2024, cu albaiulianul Nicolae Stanciu căpitan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, ora 16.00, la Munchen, România – Ucraina | „Tricolorii” debutează la Euro 2024, cu albaiulianul Nicolae Stanciu căpitan România – Ucraina, programat în a patra zi a turneului final Euro 2024, la Munchen, reprezintă debutul „tricolorilor” lui Edward Iordănescu la turneul continental. O confruntare așteptată cu interes deosebit, preconizându-se că „Allianz Fussball Arena” din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea