Rămâi conectat

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba Iulia și Lopadea Nouă, la persoane bănuite de furtul unor catalizatoare: Trei bărbați sunt cercetați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe PERCHEZIȚII au avut loc în Alba Iulia și Lopadea Nouă, persoane bănuite de furtul unor catalizatoare. Trei bărbați sunt cercetați de polițiști.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, polițiștii din Aiud, polițiștii Serviciului Criminalistic, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și, totodată, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat patru percheziții, pe raza municipiului Alba Iulia și a localității Lopadea Nouă, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unor catalizatoare.

Din cercetări a rezultat că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Alba Iulia, ar fi sustras mai multe catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza municipiului Alba Iulia, pe care ar fi intenționat să le valorifice către un bărbat de 39 de ani, din comuna Lopadea Nouă, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

În aceeași cauză, un bărbat de 34 de ani este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 14 catalizatoare și mai multe carcase de catalizatoare precum telefoane mobile și alte mijloace tehnice despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea