Rămâi conectat

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba, într-un dosar de furt cu prejudiciu de 80.000 de lei: Doi bărbați REȚINUȚI după ce au sustras bani și bijuterii dintr-o locuință din județul Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în Alba, într-un dosar de furt cu prejudiciu de 80.000 de lei: Doi bărbați REȚINUȚI după ce au sustras bani și bijuterii dintr-o locuință din județul Sibiu

Doi bărbați din Alba au fost reținuți de polițiști în urma unor percheziții domiciliare într-un dosar de furt cu prejudiciu de 80.000 de lei.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 36 de ani, din județul Alba, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de 17 martie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Gura Râului, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal, la data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza județului Alba, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea