Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba, București și alte 5 județe: Dosarul vizează mai multe fapte de evaziune fiscală. Ce au descoperit polițiștii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în Alba, București și alte 5 județe: Dosarul vizează mai multe fapte de evaziune fiscală. Ce au descoperit polițiștii

Miercuri, 9 august 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au pus în executare 31 de mandate de percheziție domiciliară, în București și în județele Mureș, Timiș, Alba, Călărași, Prahova și Galați, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 241/2005.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie 2011 – noiembrie 2016, reprezentanții unei societăți comerciale din județul Mureș ar fi înregistrat în contabilitatea firmei un număr de 31 de facturi fiscale care s-ar fi dovedit a fi fără conținut economic real.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate, pentru continuarea cercetărilor, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor serviciilor de investigare a criminalității economice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și inspectoratelor de poliție județene Timiș, Alba, Călărași, Prahova și Galați.

Cercetările continuă în cauză, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale corespunzătoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuată și complicitate la evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea