Pentru PDL ar trebui să primeze priorităţile ţării, nu cele care sunt în avantajul partidului şi clientelei sale!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În timp ce PDL susţine sus şi tare că modificarea Constituţiei României este una dintre priorităţile momentului, PSD Alba, prin liderul său Ioan Dîrzu,  este de părere că problemele sociale şi relansarea economică trebuie să fie prioritare. „PSD susţine modificarea Constituţiei, dar nu în avantajul PDL, care n-ar mai trebui să reformeze nimic pentru că face mai mult rău. De asemenea, ne opunem modificărilor aduse Codului Muncii, menite să amputeze drepturile angajaţilor. Nu înţelegem graba PDL, pentru că nici sindicatele, nici patronatele, nici FMI nu au cerut modificarea Codului Muncii. Probabil a cerut-o Traian Băsescu, iar PDL execută chiar dacă nu înţelege nimic. PDL încearcă să impună prin forţă viitoarelor guvernări să plătească furăciunile de-acum. Nu acceptăm să plătim clientela PDL, iar cei care semnează acum contracte trebuie să aibă grijă în ce condiţii o fac pentru că orice abuz sau act de corupţie se va plăti”, a spus Dîrzu. El a completat apoi, referindu-se la Legea electorală, că ea nu aparţine unui partid politic, ci trebuie să fie adoptată prin consensul clasei politice, PDL fiind interesat de o legislaţie electorală care să îi permită fraudarea alegerilor din 2012. În ceea ce priveşte reforma companiilor de stat, Ioan Dîrzu susţine că „de fapt se pregăteşte o privatizare accelerată a acestora, pentru că PDL are nevoie de bani în campania electorală din anul 2012. Ar trebui luată în calcul o strategie de rentabilizare a firmelor la care statul este acţionar majoritar, precum şi înfiinţarea societăţilor agricole de stat. Statul trebuie să devină un jucător important în economie şi pentru asta băncile de stat, CEC şi Eximbank, trebuie să-şi dezvolte activitatea, precum şi influenţa în economie. Prin urmare, pentru PDL ar trebui să primeze priorităţile ţării, nu cele care sunt în avantajul partidului şi clientelei sale!” (A.D.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

4 Comentarii

alexandru 4 februarie 2011 at 8:57

de cand privatizarea e un lucru rau tovarasul darzu?din ce stiu chiar dumneata esti proprietar de fabrica privata.parca si pe vremea psd-ului s-a privatizat si nu ai avut nimic impotriva.( desi mai mult s-a lichidat..)contracte, furaciuni etc-cine iti scrie articolele astea domnule darzu?coclici?si legat de constitutie iti amintesc tie si partidului ca s-a votat la un referendum desfiintarea unei camere a parlamentului, ne aflam in 2011 si nimic. la anul sunt alegeri.daca parerea poporului nu conteaza de ce mai organizati alegeri parlamentare?faceti un sondaj si impartiti fotoliile parlamentare dupa algoritm….binenteles psd alba dupa algoritm va lua……..ai ghicit nimic.

NECUNOSCUT 4 februarie 2011 at 10:56

Alexandru, in 2012 se vor face alegeri pentru ca sa puteti voi fura ca sa ajungeti din nou la putere ca de nu altfel nici o sansa numai doar daca furati voturi , si chiar daca se va face sondaje sa fii sigur ca 80% din locuitorii judetului nu va mai vor deci dupa cum v-am spus nici o sansa doar daca furati asa cum a-ti facut-o si in 2008 si 2009 .

alexandru 4 februarie 2011 at 11:23

ma confunzi.nu am furat nimic si nici nu o sa fur.din partea mea sa castige oricine.dar oameni ca tine nu pot intelege ca nu toate opiniile sunt politice.citeste cu atentie comentariul meu.am expus probleme reale.si leagt de voturi, stai linistit, administratia pdl-ista din alba e una functionala si va castiga alegerile fara furturi pt ca au destule realizari.iar daca tu votezi un individ care scrie un articol fara continut si il publica in ziarele locale ca sa nu uite lumea ca exista si el atunci iti urez succesuri.si legat de placa cu furtul voturilor lasati-o balta: lumea a votat basescu pt ca avazut in geoana un om slab si neconvingator.si darzu ar trebui sa faca comentarii legate de asociatii de bloc, parcari , maidanezi si nu de constitutie, sa se margineasca la nivelul lui politic.oricum sper ca ai dovezi ca s-a furat la alegeri si nu vorbesti aiurea ca nu esti la antene aici.

NECUNOSCUT 4 februarie 2011 at 12:31

Poti fi sugur de asta ca dovezi sunt numai sa fie cine sa le si investigheze.Nu spune nimeni ca administratia din alba nu are realizari dar de ce nu verifica nimeni si costurile la care s-au facut acestea si daca s-a respectat legislatia in vigoare cu privire la atribuirea contractelor de lucrari.

Comentariile sunt oprite