Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Nu sunt vinovat!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 2 iunie 2011, a apărut în ziarul „Unirea” articolul „Consilierul judeţean PSD Eugen Popa, cercetat pentru incompatibilitate şi conflict de interese”. Referitor la acest material doresc să fac următoarele precizări:
Fac parte din Consiliul judeţean Alba începând din anul 2000 şi am ocupat funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi consilier judeţean, calitate pe care o am şi în prezent.
În această perioadă, eu nu am încheiat contracte comerciale, de prestări servicii, de executare lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere între Consiliul judeţean Alba şi SC AITRANS SA şi SC MEDIA EVENIMENT SRL care să mă facă incompatibil şi să intru în conflict de interese.
Referitor la modul în care am votat „Programul judeţean de transport”, precizez că AM VOTAT CORECT aşa cum au fost de acord colegii, specialiştii şi conducerea Consiliului Judeţean Alba, precum şi potrivit celor stabilite de instanţa judecătorească -Tribunalul Alba, prin sentinţa administrativă nr.776/CAF/2009 irevocabilă.
În ceea ce priveşte cazul de la Valea Lungă, cu privire la asfaltarea a 2 km de drum judeţean, 3 instanţe judecătoreşti s-au pronunţat că nu sunt vinovat. Cazul a fost creat de primăria din localitate şi a fost judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a pronunţat o decizie definitivă şi irevocabilă cu privire la plata asfaltării drumului de către Consiliul Judeţean Alba, în calitate de administrator.
Eugen POPA,
consilier judeţean PSD


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea