Rămâi conectat

Sport

Pentru cine va fi ghinionistă runda a 13-a din Liga a 3-a? Vineri, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – FC Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce au remizat anterior, scor 2-2, şi vecine de clasament în subsol, FC Avrig şi CS Iernut (în ordinea disputării jocurilor) sunt oponentele conjudeţenelor în runda a 13-a, a Seriei A, întrebarea fiind pentru cine va fi o etapă ghinionistă?

*Unirea Alba Iulia (locul 7, 17 puncte) – FC Avrig (locul 13, 7 puncte), vineri, ora 14.00, pe “Cetate”.

Adversara “alb-negrilor”, nou-promovata a scos două puncte externe (la Sănătatea şi Reghin) şi are un unic succes, acasă cu “lanterna roşie”, Viitorul Ghimbav acum trei jocuri, amfitrionii fiind favoriţi incontestabili. Oficialii uniriști au anunțat săptămâna trecută că meciul se va disputa sâmbăta, dar în cele din urmă s-au răzgândit. La penultima reprezentație internă, formația lui Adorian Himchinschi nu poate conta pe Matei – suspendat și A. David – plecat în Israel pentru a da probe de joc. La precedentul joc acasă, uniriștii au administrat scorul campionatului „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, victorie cu 10-0, dar apoi au dezamăgit, pierzând în deplasare cu Sănătatea Cluj. “Sperăm să prestăm un joc bun, de calitate și să câștigăm toate punctele puse în joc, mai ales că este penultimul joc acasă. Nu facem calcule până la finalul turului, luăm fiecare meci în parte”, a concluzionat antrenorul Adorian Himcinschi.

Surse apropiate clubului susţin că salariile pe luna noiembrie vor fi plătite doar dacă se vor acumula minimum 6 puncte în aceste trei întâlniri. Unirea Alba Iulia mai întâlnește CS Iernut în deplasare și Performanța Ighiu, pe „Cetate”, în ultimul derby județean al toamnei din eșalonul terț.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea