Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Pensiile sosesc cu întârziere la început de an. Ce pensionari fac excepție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Perioada sărbătorilor de iarnă a decalat plata pensiilor prin Poșta Română, pentru prima lună din 2019. Oamenii își primească pensiilecu întârziere în luna ianuarie
După trecerea sărbătorilor, buzunarele românilor sunt goale. Ale pensionarilor cu atât mai mult. Perioada aglomerată de la început de an, a decalat programul poștașilor, și, implicit plata pensiilor acordate prin intermediul Poștei Române.

Plata efectivă a pensiilor va începe miercuri, 9 ianuarie, potrivit unui document remis de Compania Naţională Poşta Română. Plata pensiilor prin card se va desfăşura însă normal!

Ordinele de plată au fost depuse vineri, 4 ianuarie, iar plata efectivă a pensiilor va începe miercuri, 9 ianuarie. În consecinţă, achitarea mandatelor la domiciliul beneficiarilor se va face în perioada 9-17 ianuarie 2019. Totodată, perioada de achitare a mandatelor la ghişeu va fi până pe 21 ianuarie 2019, iar înapoierea drepturilor neachitate se va face pe 25 ianuarie 2019. Plata pensiilor prin card se va desfăşura normal.
Anul acesta, pensiile publice vor crește de la 1 septembrie, când valoarea punctului va fi majorată de la 1.100 lei, la 1.265 lei.
Sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea