Pedofilul olandez, suspectat că a ucis fetița din Dâmbovița, contactat pe FACEBOOK de către polițiștii români. Mandat european de arestare pentru acesta

Pedofilul din Olanda, care se bănuiește că a omorât-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița, a fost contactat de către anchetatorii din România, pe Facebook. Oamenii legii au identificat toate mașinile care au trecut prin zona din care a dispărut fetița de 11 ani, care mai apoi a fost găsită moartă. Printre mașinile identificate se numără și cea închiriată de olandezul care își dăduse numele către firma de închirieri.

După dispariția fetei, oamenii legii l-au contactat și pe olandezul care este cunoscut în fața sa ca fiind pedofil, vorbind cu acesta pe Facebook. Ulterior, acesta și-a închis profilul de pe rețeaua de socializare și a plecat din România. Conform România TV, acesta a primit încuviințarea autorităților să plece din țară.

ELIT

Principalul suspect în cazul uciderii elevei de 11 ani din Gura Şuţii, cetăţean olandez, a fost surprins cu o maşină de teren plimbându-se prin localitate. Victima sa se afla pe bancheta din faţă a maşinii.

Dovezile acestea, dar şi multe altele, îl incriminează pe cetăţeanul olandez, despre care autorităţile române au toate informaţiile.

Deocamdată, nu au fost persoane reţinute. În acest moment, a fost demarată urmărirea penală in rem pentru omor şi răpire.

Anchetatorii din România au solicitat un mandat de arestare european pe baza probelor obținute, potrivit ultimelor informații in ancheta privind dispariția și moartea fetiței din Dâmbovița.

Fata de 11 ani a dispărut de lângă casa ei în timp ce se întorcea de la școală. Aceasta a fost găsită moartă, la 1 kilometru de casă.

Principalul suspect este un cetățean olandez, care a plecat din țară la scurt timp după comiterea crimei. Omul este cunoscut ca fiind pedofil, și este înregistrat în evidența autorităților din Olanda.

Anchetatorii spun că acesta a răpit copila, a ucis-o şi i-a ascuns trupul într-un lan de porumb.

Polițiști, jandarmi și voluntari au căutat-o cu câini de urmă din momentul dispariției. La acțiunea de căutare a fost folosit și un elicopter.

Se pare că fetița a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări, și prezintă urme de violență pe corp.

Mihaela Adriana Fieraru, din Gura Șuții, a dispărut pe drumul de la școală spre casă.

Potrivit surselor din anchetă bărbatul a ajuns în România pe 18 septembrie, o zi a petrecut-o în București, iar vineri pe 20 a ajuns în Gura Șuții.

Cauza a fost declinată de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, cercetări făcându-se cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, lipsire de libertate şi viol sau alte acte de agresiune sexuală.

Principalul suspect era în ţară de câteva zile. Anchetatorii exclud varianta ca străinul să fi lucrat în echipă cu cineva la odiosul plan.

„Excludem să fie implicate mai multe persoane în acelaşi timp. Elementele ne conduc către un infractor singuratic. Există un suspect principal. Datele de până acum ne indică faptul că fetiţa, la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viaţă. Există o certitudine. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în momentul în care am văzut că respectivul autoturism, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii, a intrat în ultima localitate la un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute, la o viteză normală, legală”, adaugă procurorul.

Maşina cu care s-a plimbat prin Gura Şuţii suspectul a fost închiriată de la o firmă din Bucureşti. Maşina a fost sechestrată şi cercetată amănunţit de către criminalişti.

Sursa: stiripesurse.ro, adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 23 septembrie 2019 at 16:01

Era inregistrat in Olanda ca pedofil si era liber?Asta da coruptie.Inseamna ca si la ei,ca si la noi,sute de criminali,pedofili,hoti si etc.sunt liberi.E vreo diferenta intre coruptia de la noi si cea de la ei?Sa mai râdă si acum holenderii,daca le arde de râs.Īi doresc sa putrezeasca la Rahova,intr-o celula cu vreo 30 de handralai,condamnati pe viata.Vor avea cu ce-si umple aia timpul.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...